Nůž na zeleninu a špikování Gourmet 12 cm - Wüsthof Solingen

Kód: 4045
419 Kč / ks 346,28 Kč bez DPH
Externí sklad 3 - 7 dní

Nejuniverzálnější nůž vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule a bylinek, stejně jako na čištění a krájení zeleniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nůž na zeleninu a špikování Gourmet 12 cm - Wüsthof Solingen, vhodný na krájení cibule, bylinek a špikování libového masa a drůbeže

(uvedená velikost u nože vyjadřuje délku ostří)

Všechny série nekovaných kuchyňských nožů Wüsthof se vyznačují následujícími znaky kvality:

  • Z hygienických důvodů není mezi rukojetí a ocelí žádná mezera
  • Nože jsou optimálně vyváženy, což neunavuje při práci
  • Každé ostří je kontrolováno laserem a je výjimečně ostré
  • Čepel a rukojeť nože jsou určeny speciálně pro určitý druh práce
  • Značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce a místo výroby Solingen
  • Doživotní záruka

Vlastnosti série nožů wüsthof solingen Gourmet:

  • Za velmi příznivou cenu dostanete produkt, který je vyroben z vysoce kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14).
  • Komfortní a ergonomicky tvarovaná nárazuvzdorná rukojeť klasického tvaru je vyrobená ze speciálního syntetického černého materiálu
  • Průběžná čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je trojitě zanýtovaná
  • Všechny nože série Gourmet lze umývat v myčce

Doplňkové parametry

Kategorie: Špikovací a nakrajovací nože
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

 

logo-wusthof

Solingen je německé město, jež je sídlem mnoha renomovaných nožířství, kterým dominuje právě firma Ed. Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pokud se rozhodnete pro originální nožířský výrobek ze Solingenu, vyvarujte se výrobkům, u kterých Vám prodejce jasně neprokáže jeho původ. Mnoho nožů na trhu nese označení „Solingen“, které samo o sobě nic neznamená. Většina takových produktů je lépe či hůře zabalená napodobenina. Těmto problémům se vyvarujete při nákupu originálních nožířských výrobků Wüsthof Dreizackwerk Solingen - jedna z největších nožířských firem na světě založena roku 1814. Do dnešní doby stojí ve vedení firmy členové rodiny Wüsthof.

O nožích:

Již od dávných věků byl nůž jedním z nejpoužívanějších předmětů denní potřeby. V dnešní době je potřeba takového nástroje zdánlivě odsunuta do pozadí, ale stále se jedná o nepoužívanější nástroj ve Vaší kuchyni. Není to ani mixér, fritovací hrnec, zázračný kráječ či jiná vymoženost, která má zvýšit hodnotu vaší kuchyně a usnadnit Vám život, ale právě nůž, bez kterého to v kuchyni prostě nejde a nikdy nepůjde.  Ještě dnes jsou v mnoha domácnostech používány nože a nůžky, které byly vyrobeny v první polovině dvacátého století právě v Soligenu, a pouze vysoká kvalita použitého materiálu, jeho zpracování a alespoň minimální péče jejich majitelů to umožňují. Mnohé z nich vyrobila právě firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen.

Kované nože:

To nejlepší, co z výroby firmy Wüsthof můžete dostat je kovaný nůž, který svými parametry uspokojí každého uživatele. Vyjímečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15), která spojuje požadované vlastnosti nože, jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a její udržení. Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.

Nekované nože:

S nekovanými noži Wüsthof získáte kvalitní pomocníky do Vaší kuchyně. Za velmi příznivou cenu dostanete produkt, který je vyroben z vysoce kvalitní oceli s obsahem molybdenu (X55 CrMo 14). Cenová hladina umožňuje pořízení kvalitního nože prakticky do každé domácnosti.

Mytí nožů:

Konstrukce nožů Wüsthof umožňuje jejich použití v myčce na nádobí (kromě nožů IKON), ale tento způsob čištění nedoporučujeme. Současně s noži se obvykle myjí i příbory, o které si nože mohou poškodit ostří, což je nežádoucí. Aby Vám nože zůstaly co nejdéle ostré a plnily tak svou funkci správně, umývejte je pouze vodou s čistícím prostředkem a houbičkou. Nože osušte a uložte. Obecně. Co má zůstat ostré, nepatří do myčky na nádobí.

Skladování:

Nože skladujte v blocích k tomuto účelu určených či na speciální magnetické liště. Nože ukládejte vždy čisté a osušené. Bloky i lišty naleznete v naší nabídce produktů Wüsthof.

Broušení:

Pro běžné udržení ostří Vašeho nože v odpovídající kvalitě stačí občas použí ocílku Wüsthof. V případě nutnosti přebroušení ostří použijte brousek Wüsthof. V naší nabídce naleznete brousky s jednoduchou obsluhou, popř. diamantový brousek. Zkušenější uživatelé uvítají nabídku brusných kamenů Wüsthof.