Paličky a pilky na maso

Nejprodávanější

nahradni pilovy list k pilce na kosti wusthof solingen gourmet 50 cm 2
 
179 Kč
(147,93 Kč bez DPH)
Detail
nahradni pilovy list k pilce na kosti wusthof solingen gourmet 30 cm
 
139 Kč
(114,88 Kč bez DPH)
Detail
palicka na maso victorinox
Externí sklad 7 dní
Kód: 7.7305
 
2 549 Kč
(2 106,61 Kč bez DPH)
Detail
palicka na maso gourmet 14 cm wusthof solingen
 
4 199 Kč
(3 470,25 Kč bez DPH)
Detail
4 položek celkem
nahradni pilovy list k pilce na kosti wusthof solingen gourmet 50 cm 2
147,93 Kč bez DPH
179 Kč

Náhradní pilový plát k pilce na kosti Gourmet 50 cm - Wüsthof Solingen.

Kód: 7921
nahradni pilovy list k pilce na kosti wusthof solingen gourmet 30 cm
114,88 Kč bez DPH
139 Kč

Náhradní pilový plát k pilce na kosti Gourmet 30 cm - Wüsthof Solingen.

Kód: 7922
palicka na maso victorinox
Externí sklad 7 dní
Kód: 7.7305
2 106,61 Kč bez DPH
2 549 Kč

Celonerezová palička na maso Victorinox o hmotnosti 1250 gramů.

Kód: 7.7305
palicka na maso gourmet 14 cm wusthof solingen
3 470,25 Kč bez DPH
4 199 Kč

Palička na maso Gourmet 14 cm - Wüsthof Solingen o hmotnosti 1150 g je ideální například na kotlety.

Kód: 4702

Řízek - pro většinu Čechů téměř magické slovo. A nejenom pro nás. O původu šťavnatého masa, obaleného v dozlatova usmažené strouhance, se vedou plamenné spory. I receptů na zaručeně nejlepší řízek na světě je snad tisíce. Zkrátka, nejlepší řízek umí jenom naše maminka, případně babička. Ať už budete dělat řízek z kuřecího, vepřového nebo hovězího masa, zda jej obalíte v těstíčku, v trojobalu anebo opečete na přírodno, vždy je důležité maso pořádně naklepat. Díky tomu se maso zjemní a zabráníte ztuhnutí svaloviny během tepelné přípravy, maso bude krásně měkké a jemné. Německo je bezesporu další řízkovou velmocí, a tak určitě neuděláte chybu, když si koupíte paličky na maso od německé firmy Wüsthof se sídlem v Solingenu.

Kde už ani nejostřejší kuchyňský nůž či sekáček nestačí, přijde na řadu pila. Není to běžná výbava domácí kuchyně, ale je to nezbytná součást řeznické výbavy. Pilky na maso jsou určené pro zpracování velkých kusů masa. Profesionální řezník musí rozbourat celé zvíře, a k tomu je potřeba i přeříznout tuhé křupky anebo dokonce i kosti. Jak jinak by nám v řeznictví mohl nabídnout takový sortiment, jako jsou vepřová žebírka, morkové kosti, pečeni s kostí nebo hovězí oháňku? Pilky od německé firmy Wüsthof Solingen jsou ostré, pevné a bezpečné. Díky své konstrukci a ergonomicky tvarované rukojeti se perfektně drží a práce s nimi je přesná a snadná. Držadlo je vyrobeno ze speciálního nárazuvzdorného syntetického materiálu s protiskluzovou povrchovou úpravou. Kovový rám pilky z kvalitní nerezové oceli je precizně a pevně spojen s rukojetí. List pilky lze snadno a rychle vyjmout a popřípadě vyměnit za nový.