Řeznické nože

Nejprodávanější

vykostovaci nuz silverpoint 14 cm wusthof solingen

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach....

420,66 Kč bez DPH
509 Kč
Kód: 4605
filetovaci vykostovaci nuz pro 20 cm wusthof solingen modry

Filetovací nebo vykošťovací nůž série PRO s pružnou, 20 cm dlouhou...

577,69 Kč bez DPH
699 Kč
Kód: 4856B
23 položek celkem
vykostovaci nuz silverpoint 14 cm wusthof solingen
420,66 Kč bez DPH
509 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.

Kód: 4605
filetovaci vykostovaci nuz pro 20 cm wusthof solingen modry
577,69 Kč bez DPH
699 Kč

Filetovací nebo vykošťovací nůž série PRO s pružnou, 20 cm dlouhou čepelí je ideální na filetování jemných ryb nebo vykostění šunky či kuřete.

Kód: 4856B
DREVENA DARKOVA KRABICKA BALENI PRO NOZE DO 20 CM WUSTHOF SOLINGEN
Novinka
247,11 Kč bez DPH
299 Kč

Pokud chcete někomu darovat kvalitní nůž Wüsthof k narozeninám, výročí či k Vánocům, luxusní dřevěná dárková krabička Wüsthof je...

Kód: DK000097
drevena darkova krabicka baleni pro noze wusthof solingen 26 cm
Novinka
288,43 Kč bez DPH
349 Kč

Pokud chcete někomu darovat kvalitní nůž Wüsthof k narozeninám, výročí či k Vánocům, luxusní dřevěná dárková krabička Wüsthof je...

Kód: DK000098
vykostovaci nuz pro 16 cm wusthof solingen zluty
552,89 Kč bez DPH
669 Kč

Profesionální nůž o délce čepele 16 cm vhodný na vykostění kuřete nebo šunky či na ořezání tučného masa a šlach.

Kód: 4863Y
vykostovaci nuz pro 16 cm wusthof solingen cerveny
552,89 Kč bez DPH
669 Kč

Profesionální nůž o délce čepele 16 cm vhodný na vykostění kuřete nebo šunky či na ořezání tučného masa a šlach.

Kód: 4863R
vykostovaci nuz pro 16 cm wusthof solingen
552,89 Kč bez DPH
669 Kč

Profesionální nůž o délce čepele 16 cm vhodný na vykostění kuřete nebo šunky či na ořezání tučného masa a šlach.

Kód: 4863
vykostovaci nuz ikon 14 cm wusthof solingen
Tip
2 561,16 Kč bez DPH
3 099 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kolem kloubů. Rukojeti...

Kód: 4958
vykostovaci nuz grand prix II 14 cm wusthof solingen
1 362,81 Kč bez DPH
1 649 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kolem kloubů.

Kód: 4615
pruzny vykostovaci nuz gourmet 16 cm wusthof solingen
709,92 Kč bez DPH
859 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kloubů.

Kód: 4607
vykostovaci nuz gourmet 16 cm wusthof solingen
668,60 Kč bez DPH
809 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kloubů.

Kód: 4606/16
vykostovaci nuz gourmet 14 cm wusthof solingen
Externí sklad 3 - 7 dní
Kód: 4606/14
610,74 Kč bez DPH
739 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kloubů.

Kód: 4606/14
vykostovaci nuz classic ikon creme 14 cm wusthof solingen 1
1 825,62 Kč bez DPH
2 209 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kolem kloubů.

Kód: 4616-0
vykostovaci nuz classic ikon 14 cm wusthof solingen
1 825,62 Kč bez DPH
2 209 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci v blízkosti kolem kloubů.

Kód: 4616
vykostovaci nuz classic 16 cm wusthof solingen
1 470,25 Kč bez DPH
1 779 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.

Kód: 4603
vykostovaci nuz classic 14 cm wusthof solingen
Tip
1 362,81 Kč bez DPH
1 649 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.

Kód: 4602
vykostovaci nuz classic 10 cm wusthof solingen
1 247,11 Kč bez DPH
1 509 Kč

Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.

Kód: 4601
vykostovaci filetovaci nuz classic 16 cm wusthof solingen
1 362,81 Kč bez DPH
1 649 Kč

Dva v jednom - nový vykosťovací a filetovací nůž - nepostradatelný pro přípravu masa a ryb. Tento nůž je vhodný zejména pro odstraňování kostí a...

Kód: 4610/16
reznicky nuz pro 26 cm wusthof solingen
Externí sklad 3 - 7 dní
Kód: 4886/26
924,79 Kč bez DPH
1 119 Kč

Profesionální řeznický nůž o délce čepele 26 cm je vyrobený z jednoho kusu oceli a má protiskluzové syntetické rukojeti s ergonomickým designem.

Kód: 4886/26
nuz na kosti gourmet 26 cm wusthof solingen
2 792,56 Kč bez DPH
3 379 Kč

Speciální težký nůž o síle čepele 5 mm, vybavený dvěma typy ostří. Od paty ostří je ocel velmi silná, houževnatá a je nabroušena jako sekera...

Kód: 4690/26
darkova sada classic yanagiba 23 cm wusthof solingen
2 205,79 Kč bez DPH
2 669 Kč

Dárková sada kovaného nože Classic Yanagiba 23 cm - Wüsthof Solingen s bambusovou ochranou čepele. Yanagiba - v doslovném překladu "vrbový...

Kód: 9753
filetovaci vykostovaci nuz pro 20 cm wusthof solingen cerveny
577,69 Kč bez DPH
699 Kč

Filetovací nebo vykošťovací nůž série PRO s pružnou, 20 cm dlouhou čepelí je ideální na filetování jemných ryb nebo vykostění šunky či kuřete.

Kód: 4856R
filetovaci vykostovaci nuz pro 20 cm wusthof solingen
577,69 Kč bez DPH
699 Kč

Filetovací nebo vykošťovací nůž série PRO s pružnou, 20 cm dlouhou čepelí je ideální na filetování jemných ryb nebo vykostění šunky či kuřete.

Kód: 4856

Řeznické nože: pro zpracování masa. Jedná se o masivnější nůž se širokou a dlouho čepelí. Při zpracování a porcování masa svírá ostří větší úhel než např. u kuchařských nožů, a proto mají řeznické nože pevnější čepel a lepší manipulační dispozice. Větší pevnost čepele je zde i proto, že při zpracování masa zde dochází ke styku s kostmi, chrupavkami, apod., tudíž při menší odolnosti by mohlo lehce dojít ke zlomení nebo ztupení nože. Vykosťovací nůž je určen na oddělení masa od kosti, kůže a šlach. Nůž při vykosťování svírá menší úhel než při porcování masa. Vzhledem k tomu mají tyto nože pevnou čepel, která se nedeformuje při styku s tvrdými a houževnatými potravinami. U špičky nože je čepel ztenčená na přesné dokončení vzhledu opracovávaného masa. Pro svůj úzký tvar čepele a dobře padnoucí tvarované rukojeti je s nimi snazší a bezpečnější manipulace.